top of page
ERVARINGEN

Anderen over mij

Ik kan pagina's vullen met hoe ik te werk ga en eindeloos proberen uit te leggen waarom je voor mij moet kiezen voor je bruiloft, maar ervaringen lezen van bruidsparen die reeds in het diepen zijn gesprongen samen met mij, zijn wellicht mijn mooiste uithangbord. Ik ben allen die iets over mij hebben geschreven dankbaar. Deze pagina is niks dan een 'copy-paste' van ThePerfectWedding.nl, waar ik ook vermeld sta. Ik heb er geen woord aan veranderd. 

Emily & Martijn 2018 - getrouwd (met Amy)

Wij hebben Amy gekozen als fotograaf voor onze bruiloft op 27 juli 2018. Ik ben Amy's profiel tegengekomen op deze site, mooie levende fotos, goede reviews, leuke website en info over haarzelf. Vanaf de eerste kennismaking voelden wij op ons gemak met haar. Ik ben helemaal niet van fotos en had liever geen fotograaf op de dag ;), maar zij heeft een manier om je helemaal relaxt te laten voelen. En daardoor vergeet je hoe ongemakelijk het kan zijn om in de spotlight te staan. Amy is, in een woord, fantastisch!! We hebben inmiddels onze fotos van Amy ontvangen en zijn er zo enorm blij mee! Zeker een aanrader. Nogmaals, bedankt Amy!

Sanne & Wouter  2018 - getrouwd (met Amy)

Wat een prachtige foto's maakt Amy. Vanaf het moment dat ze binnenstapte met haar camera, was de sfeer gemoedelijk & gezellig. Amy bewoog tijdens de ceremonie geruisloos tussen de trouwgasten door en legde deze bijzondere dag op mooie wijze vast. Ook de foto's op locatie, van ons als bruidspaar, zijn prachtig geworden. Iedere foto vertelt een eigen verhaal, het was enorm lastig foto's te selecteren voor het trouwalbum. (Die ze overigens ook heel mooi vormgeeft). Nogmaals reuze bedankt Amy, we kijken regelmatig met plezier alle foto's nog eens terug.

Martin & Michiel  2018 - getrouwd (met Amy)

We zijn in december 2017 getrouwd en Amy heeft onze foto's gemaakt. Haar creatieve brein heeft gezorgd voor een prachtig resultaat. Amy is ontzettend lief en relaxt en je voelt je meteen bij haar op je gemak. De foto's zijn schitterend geworden.

Carolien & Jesse  2017 - getrouwd (met Amy)

Amy is een trouwfotograaf van wereldklasse. Het was fantastisch om haar bij onze bruiloft te hebben. Alleen in de voorbereiding al, hadden we direct een goede klik met haar. Niet moeilijk, want ze is ontzettend easy-going, grappig en denkt heel fijn mee met je wensen. In voorbereiding op de dag is ze zelfs op een van onze locaties (een bioscoop, dus donker) geweest om vast te kijken hoe ze dat het beste aan kon pakken. Dat is ontzettend goed uitgepakt, die foto's zijn magisch en sprookjesachtig uitgevallen. Ook in de shoot die we met haar deden voelden we ons ontspannen. Op de belangrijke momenten was zij waar ze moest zijn, terwijl je niet door had dat ze er was. Later hoorden we ook van onze gasten hoe prettig het met Amy was, ze is heel vriendelijk, maar neemt ook de regie als het even nodig is. Het resultaat is fenomenaal: prachtige foto's die onze dag er minstens even mooi uit laten zien als hij was.

Suzanne & Tim  2018 - getrouwd (met Amy)

Amy is een geweldige fotografe. Ze heeft van onze bruiloft fantastisch mooie foto's gemaakt: origineel en met aandacht voor emotie en details. Ze was altijd, en voor ons eigenlijk ongemerkt, op de juiste plek om de meest mooie momenten vast te leggen. Amy denkt mee, houdt zich aan haar afspraken en is professioneel. Daarbij is Amy gewoon een heel leuk en gezellig mens. Zonder enige twijfel zou ik haar aan iedereen aanraden!

Maud & Jan Willem  2017 - getrouwd (met Amy)

Amy maakt prachtige foto's, weet emoties en sfeer perfect vast te leggen, is super flexibel en een onwijs leuk mens!

Adriaan & Suzanne  2018 - getrouwd (met Amy)

Wij waren superblij met onze keuze voor Amy! Ze is gewoon een superleuke, vlotte, ontspannen chick die echt bijdraagt aan een goede sfeer op de grote dag. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn man, die het haat om op de foto te gaan, een beetje te laten ontspannen. En prachtige foto's natuurlijk!! Niet alleen van ons, maar ook van onze gasten! Bedankt, Amy!

Roanne & Daan  2018 - getrouwd (met Amy)

Amy heeft onze trouwdag en - avond fantastisch in beeld gebracht. Ze is flexibel en denkt met je mee. Daarnaast is Amy heel relaxed en enthousiast waardoor ze al snel je vertrouwen wint, en terecht. Van te voren hebben wij geen specifieke wensen gehad. We hebben bij Amy aangegeven dat we de ruimtes waar het allemaal zou plaatsvinden zo mooi vinden en dat we niet echt zaten te wachten op heel geposeerde foto's of fotoshoots. Nou, laat dat maar aan Amy over!

Amy heeft op veel verschillende manieren alle speciale momenten van de dag op het juiste moment weten vast te leggen. Zo is op de foto's de spanning zichtbaar als de moeders de bruid in haar jurk hijsen, zijn buiten de plensbuien van de dag vastgelegd en lees je de emoties op de gezichten van de mensen af. En voor de foto's van ons alleen heeft Amy speciale lichteffecten gebruikt waardoor ze ons en de ruimte werkelijk schitterend heeft gefotografeerd. Hoewel wij Amy tijdens de ceremonie totaal niet hebben opgemerkt, is ze druk in de weer geweest om alle foto's vanuit verschillende hoeken te maken. Hierdoor hebben we fantastische ruimtelijke overzichtshots en tegelijkertijd close ups. Toen we daarna kort met de families enkele foto's wilden maken, ontstond er een soort publiek en hier maakte Amy handig gebruik van door een grote groepsfoto te maken van alle daggasten. Hierdoor heeft ze een kleurrijk beeld van de mooie ruimte vast kunnen leggen met alle blije gezichten van ons en onze dierbaren bij elkaar. Bovendien was Amy snel in het fotograferen en dit vonden wij erg fijn. Op de dag zelf wil je niet zo bezig zijn met het maken van foto's want er gebeurt al zo veel om je heen en er zijn zo veel leuke mensen dat je daar je tijd zo min mogelijk aan wilt besteden. Maar de foto's zijn des te belangrijker als de dag voorbij is! Bij Amy heb je allebei; het kost maar een klein beetje van je tijd en achteraf heb je geweldige foto's met oog voor detail, kleur, licht en compositie.

Ten slotte was het geweldig om enkele dagen daarna tijdens onze huwelijksreis al een eerste set foto's te ontvangen. Het is jammer als de dag ineens voorbij is en het liefst wil je de dag over en over herbeleven en dat doe je het beste door het bekijken van de gemaakte trouwfoto's. Amy is essentieel geweest voor het herbeleven van onze trouwdag dus wij bevelen haar van harte aan! 

bottom of page