top of page

De kers op

de taart 

Het is de kers op de taart. Een trouwalbum met de mooiste foto’s van die ene mooie dag in je leven. Je kunt het natuurlijk zelf doen, zo’n boek maken. Maar ik doe het heel graag voor je!

Amy
jesse en carolien trouwen met amy in amsterdam in biscoop studio k
Joost en Elkse trouwen met amy Hilversum
jan willem en maud trouwen met amy in frankrijk vintage style bohemian

BRUIDSFOTOGRAFIE

Trouwen doe je...
met mij!

Trouwen is heel intiem en heel spannend. Trouwen doe je niet alleen met elkaar, maar ook een beetje met mij. Ik ben voor één dag zo dichtbij dat je nog net niet mijn hand vast kan houden. Tegelijkertijd wil ik graag onzichtbaar zijn op momenten dat het echt spannend wordt en ik er niet toe doe.

Ik denk graag mee over een mooie fotolocatie of over een trouwalbum dat bij je past. Maar ook op jullie trouwdag probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie gasten, geef ik de haarlak aan en zet ik het trouwboeket in een vaasje water als iedereen dat vergeet.

 

Maar zie ik een mooi fotomoment ontstaan dan vergeet ik de bloemen en ben ik weer trouwfotograaf. Dan gaat de emotie voor alles en mogen de bloemen verwelken. 

TROUWALBUM

instagram
aangesloten bij
Aanbevolen door Zankyou
Martin & Marijke 2018 - getrouwd (met Amy)

Ontspannen, flexibele en gewoon erg leuke fotografe! We zijn super blij met onze foto's en vonden het een prachtige dag, ook mede dankzij Amy. Ik zou altijd weer voor haar kiezen!

LEES MEER
NOG MEER AMY

Er is meer dan

trouwen... 

Ik krijg best vaak de vraag of het nooit saai wordt al die huwelijken. Het is ten slotte toch elke keer wel ongeveer hetzelfde. Erg verrassend is het vaak niet. Voor een deel is het waar. Iedereen eet taart, elke bruid trekt een jurk aan en alle moeders raken geëmotioneerd. Een boeket voor de bruid, de kus, de ringen, de toost en de champagne.

Het mooie is wel dat elk mens anders is, iedere moeder anders huilt, en iedereen ergens anders woont. Ik kom op geweldige plekken en ontmoet telkens nieuwe mooie personen. Vind jij het erg als je weer taart krijgt op een verjaardagsfeest, of weer bier in de kroeg?

Maar ja, ik fotografeer ook graag voor mezelf. Het liefst de alledaagse kneuterigheid. Die kat op straat, een ijsje eten, bankjes in het park, de eenzame hond. Suggestieve fotografie, dat je niet ziet wat het verhaal is. Een verhaal dat je er zelf bij kan verzinnen als je dat wilt. 

Kortom, weer even iets heel anders, maar toch heel erg Amy. 

bottom of page