top of page
  • Amy Kouwenhoven

Doe niet te moeilijk!


Als je gaat trouwen en je bent druk op zoek naar mensen die je kunnen helpen je te voorzien van alles wat je nodig hebt dan kun je naar een verzamelsite gaan als The Perfect Wedding. Je kan ook even op mijn website kijken bij AMY. Ik ben bezig een lijst op te bouwen met allemaal leuke mensen om mij heen die zich vol passie inzetten voor hun werk en om jouw te helpen je dag nog mooier te maken.

Deze week toegevoegd Saskia Post van Gumsticks.nl. Net als Karolien Rijksen een zeer getalenteerd vormgever. Ze maakt graag een trouwkaart voor jullie met een origineel logo, of een save the date, bijpassende menukaarten, naamkaartjes, bedankkaartjes, noem het maar op!


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page