top of page
  • Amy Kouwenhoven

Daan & Roanne


Een dag voordat ik een huwelijk heb, kijk ik altijd even op buienradar om te zien wat het weer gaat brengen. In het geval van Daan en Roanne, bracht het weer ons erg veel. Ja, erg veel regen. Van die buiige regen, zoals het, bij gebrek aan betere benamingen, ook wel wordt genoemd.

Het is nooit fijn voor een bruidspaar, maar wat mij wel opvalt is dat mijn foto's er nooit slechter van zijn geworden. De regen maakt je opties wat beperkter waardoor je minder keuzes kan en hoeft te maken. Mij geeft het altijd wel wat rust. Je moet het doen met wat je hebt. Vergelijk het met boodschappen doen in een AH XL. Daar hebben ze dus alles soorten hagelsag. Ik sta dan zo 5 minuten bij de hagelslag. Daar wordt het winkelen in mijn beleving alleen maar ingewikkelder van.

Daan en Roanne hadden bovendien een toplocatie uitgekozen om te trouwen. Hotel de Goudfazantin Amsterdam Noord. Een restaurant in een oude loods, waar je eet tussen een paar klassieke oude auto's in (op hun website staat ergens nonchalant op de achtergrond een supervette witte ferarri testarossa!). Maar dat terzijde.

Stop talking women! Go see for yourself!

#amsterdam #trouwfotograaf #bruiloft #wedding #goudfazant #amsterdamnoord

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page