top of page
  • Amy Kouwenhoven

Mijn jaar in een glimlach


Het jaar is bijna om. Tijd om even terug te kijken. Ik heb mijn hele jaar (inclusief een stukje gezin hier en daar) in een glimlachfilmpje gegoten en er een heerlijk stroperig, kerstig muziekje achter gezet.

Bedankt iedereen die mij het vertrouwen gaf te fotograferen en ook bedankt aan iedereen die me heeft geholpen dit jaar mogelijk te maken, bijvoorbeeld Karolien voor mijn website ontwerp, mijn eigen man, die ook voorbij komt, Paul voor je workshop, Martine voor je assistentie, Floor voor je aanwezigheid en professionele blik op mijn werk en natuurlijk alle opa's en oma's die op mijn kinderen pasten, zodat ik op pad kon.

Aankomend jaar staan er weer mooie dingen te gebeuren. Ik ga hoe dan ook verhuizen naar mijn nieuwe werkplek bij de Tuin van Bret en ik heb een mooie, veelbelovende, meerdaagse fotografie workshop geboekt. De eerste boekingen en opdrachten zijn ook al binnen dus ik kan niet wachten om weer aan de slag te gaan.

FIJNE KERST EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!

Kijk je mee (3 min)?


110 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page