top of page
  • Amy Kouwenhoven

Roland & Imre


Trouwen in de Palmkas van de Hortus in Amsterdam, slapen en voorbereiden in het Lloyd hotel, feest in de KLH naast het Lloyd met een Bingo als hoogtepunt van de avond. Alleen maar het allermooiste is goed genoeg voor Roland en Imre, maar ondertussen zijn ze zelf zo onwijs ontspannen. Geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn. Ik heb volle bak genoten van dit huwelijk wat voor mij de afsluiter was van een zeer succesvol jaar als trouwfotograaf.

Taart: Holtkamp Make up: The Wedding Chapter, Sabrina Dijkman Pak en das: Atelier Munro by Oger Schoenen Roland: Meermin Jurk: Covers Couture Utrecht Schoenen Imre: Fabienne Chapot Catering: Wendy Welvaars Bloemen: Mooi Anders Bloemen Bruidsboeket: A.P. Bloem Styling: Wendy Welvaars in de Hortus Bingo: Amsterdam Big Time Crew Ringen: Nadine Kieft Hotel: Lloyd

180 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page