top of page
  • Amy Kouwenhoven

A Day in a Life

Tijd voor iets nieuws. De afgelopen dagen hebben jullie al gezien dat ik op instagram mijn eigen gezin heb gefotografeerd tijdens de lockdown voor kerst. Niet alleen doe ik dat voor onszelf, maar ook om jullie te laten zien hoe leuk het is om mooie foto's te hebben van alledaagse situaties.


En natuurlijk maak je die foto's zelf ook, maar wees eerlijk. Wanneer heb je voor het laatst een album gemaakt of een foto afgedrukt? Iets tastbaars met je foto's gedaan?


En daarom wil ik jullie iets unieks aanbieden. Namelijk een speciale fotoshoot inclusief album. Voor minimaal vier uur lang ben ik onderdeel van jullie gezin, op de achtergrond. Ik registreer wat ik zie en zet niks in scene. Ik ben erbij, een dag, one Day in a Life. Ik leg alles vast, leuke dingen, stomme dingen, ongelukjes en kinderruzies. Poseren hoeft niet, opruimen ook niet. Het kan thuis zijn, maar ik ga ook mee naar voetbal of naar het schoolplein. En natuurlijk houd ik afstand zolang het nog nodig is!


Het hele verhaal van jullie dag komt in een prachtig album. Een doodgewone dag, die later zo bijzonder is om terug te zien. Omdat het bijzondere dagen zijn heb ik ook nog de volgende actie bedacht:


BOEK VOOR 2021 EEN SHOOT VAN MINIMAAL 4 UUR EN JE KRIJGT 50 EURO KORTING!


Kijk hier voor meer informatie en misschien zien we elkaar dan binnenkort!


Amy


167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page