top of page
JOUW GEZIN IN BEELD

A Day in a Life

Ik verkoop geen spullen of voedsel. Ik verkoop een verhaal, jullie verhaal. In beelden. Iedereen maakt foto’s met zijn mobiel, maar wat doe je daarmee. Delen met opa en oma en vrienden en dan gaat alles op een grote hoop. Ik pak het liever iets grondiger aan. Voor een dag draai ik mee in jullie gezin, op de achtergrond (en uiteraard op afstand). Ik leg alles vast, leuke dingen, stomme dingen, ongelukjes en kinderruzies. Poseren hoeft niet, opruimen ook niet. Het hele verhaal van jullie dag komt in een prachtig album. Een doodgewone dag, die later zo bijzonder is om terug te zien. Want wat wil je later nou echt onthouden? En trouwens, ook een minder doodgewone dag is mogelijk! Wat dacht je van een dag uit je kraamweek. Als je net bevallen bent, heb je wel iets anders aan je hoofd dan foto's maken. Nog een ander voorbeeld; er komt een puppie bij! Dat is toch ook zoiets als een kraamweek ;)?

Als moeder van drie kids weet ik hoe belangrijk mooie momenten zijn en hoe snel ze voorbij gaan. Mijn oudste zoon is nu 10 jaar oud en ik spit graag in mijn archief op zoek naar beelden van hem toen hij even oud was als zijn broer en zus nu. En wat pak ik erdan uiteindelijk het eerste bij. Juist, een fotoalbum. 

4 uur fotografie kost €750

 

Dit is inclusief:

- Een ruime selectie bewerkte fotobestanden

- Een fine art album van 20 x 15 cm met 30 bladzijde

 

Meer uren is optioneel tegen een meerprijs. Uiteraard is een uitgebreider album of een album van een ander formaat ook bespreekbaar.

bottom of page