top of page
WAAROM EEN ALBUM

Mama, had jij ook een jurk aan?

Het komt vaak voorbij; "Het is wel een hoop geld, zo'n trouwalbum". Ja, dat vind ik ook. Daarom leg ik uit waarom je toch een album moet bestellen. 

 

ZO GEPAKT
Een trouwalbum is één van de weinige tastbare herinneringen van je trouwdag. Uiteraard heb ik zelf ook een trouwalbum gemaakt van mijn eigen huwelijksdag. Ik moet zeggen dat ik me pas een aantal jaren later besef hoe leuk het is om dit te hebben. “Mama, had jij ook een jurk aan dan toen je ging trouwen?”. Voor je het weet zit je met je kinderen naar je trouwfoto’s te kijken in het album. 

HOGE KWALITEIT
De albums die ik lever zijn van de hoogste kwaliteit en worden met de hand in elkaar gezet. Om er zeker van te zijn dat ik weet wat ik lever, ben ik ook naar de studio geweest om te zien hoe alles gemaakt wordt. Indrukwekkend! Met de grootste precisie wordt elk boek geprint, gesneden en van de juiste cover voorzien. Er wordt gewerkt met museumwaardig fine-art papier en de speciale printtechniek is bedoelt om een leverslang mooi album te kunnen garanderen.   

ONTWERP ALBUM
Nadat jullie zelf je favoriete foto’s gekozen hebben, maak ik er een mooi album ontwerp van. Na jullie goedkeuring, gaat het ontwerp naar de albummaker. Binnen vier weken ligt er dan een mooi album voor jullie klaar. Ik ontwerp rustige, stijlvolle pagina's, maar zal altijd het eindresultaat met jullie bespreken voordat het naar de albummaker gaat.

AKF_7987_Trouwalbum.jpg
MAAK HET AF

Album

€ 550

Dit is inclusief:​​

  • Fine art album 23x30 cm

  • 50 pagina's

  • Verdikte bladzijden

  • Frisse opmaak 

  • Linnen cover naar keuze

  • Diepdrukletters op cover

  • BTW

Er is meer mogelijk! Ik laat het je graag zien.

Ton & Maaike 2018 - getrouwd (met Amy)

Ha lieve Amy! Vanmorgen bij het wakker worden vroeg Ton: ‘wanneer zou het album komen?’ En...een uurtje geleden werd er aangebeld en kregen we het album in handen. Wat een ongelooflijk mooi boek. Alles klopt: de selectie, het papier, de kleur en het materiaal van de kaft. En weer waren we onder de indruk van jouw kunsten. Bedankt!!

bottom of page