top of page
  • Amy Kouwenhoven

Een nieuwe site. Gaat dit mij helpen?


Ja, hier is hij dan! Van de grond af aan opnieuw opgebouwd is deze site, met behulp van Karolien Rijksen (dank voor je inzet en geduld!). Samen hebben we bedacht dat we mij wel bijna als merk in de markt kunnen zetten. Trouwen met AMY, meer met AMY, kort trouwen met AMY, lang trouwen met AMY. Karolien maakte een nieuw logo, fris en van deze tijd. De cirkel die op meerdere plekken terugkeert, AMY centraal. Wie weet een parfummetje over een paar jaar? Ik zie dit logo in ieder geval wel op een hip linnen tasje. Daar past precies een mooie trouwalbum in dat wordt opgehaald door een blij bruidspaar! Ze stappen op de fiets, ik zwaai nog even na. "Dag bruidspaar, dag album in hippe linnentas!"

Maar zonder dollen, ik ben heel blij met deze site. Veel plek voor foto's, zonder beperkingen en op maximale grootte. Maar ook plek voor foto's van Amy Kouwenhoven Fotografie onder de noemer "nog meer met AMY". De bankjes die je van me gewend bent en een nieuwe serie "de eenzame hond". Een serie die ook eindeloos kan groeien. Plek voor mooie foto's van leuke klanten en plek voor bijvoorbeeld leuke babyshoots. Waarom zou ik dat nog op een aparte site aanbieden, zoals voorheen? Het is toch allemaal AMY?

Maar waar ik op dit moment het allerliefst aan werk is mijn trouwportfolio. Ik 'schrijf' het maar eens hardop; ik zou zo graag bij de beste van Nederland horen, meedraaien met de absolute top in de bruidsfotografie. Aansluiting vinden bij de Masters, een award winnen. En zoiets start met veel inzet, doorgaan, veel doen en natuurlijk een goeie site.

Ik hoop dat veel mensen mijn site vinden, dat veel mensen hem delen en ook mijn naam doorvertellen. Ik hoop dat mensen genieten van mijn foto's en de foto's die nog gaan komen. Maar ook de verhaaltjes die ik meer zal gaan schrijven. Over achter de schermen, of gewoon over iets thuis of iets grappigs op straat. Ja, want ik ben onlangs naar Amsterdam Zuid-Oost verhuisd en daar staan ook heel veel bankjes. Nieuwe catergorie? De bankjes van Zuid-Oost?

Ook ben ik erg benieuwd of deze nieuwe site mij gaat helpen aan meer klanten. Doet de SEO (van a tot z ingevuld) echt iets voor mij of blijk ik het vooral van ouderwetse mond-tot-mond reclame te moeten hebben? We gaan het zien en ik zal jullie op de hoogte houden. Ik kijk uit naar jullie reacties en ga gauw weer verder met foto's bewerken, want er ligt een stapel moois klaar om wat bruidsparen blij mee te maken. Aan de slag maar weer!!

AMY


490 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page