top of page
  • Amy Kouwenhoven

Stephan & Melle


Stephan en Melle trouwen dubbel. Op maandag voor de wet en op vrijdag voor het feest. Ze trouwen dubbel want ze eten wel twee keer taart, Melle draagt twee verschillende jurken, er wordt twee keer uitgebreid gegeten met in beide gevallen veel familie en vrienden erbij.

De stad Amsterdam, met al haar moois, een salonboot door de grachten, struinen door de stad voor mooie foto's, eten bij het prachtige restaurant de Plantage naast Artis. En dan op vrijdag het trouwfeest op de hei!

Ik heb door dit dubbele trouwfeest zo intensief contact gehad met Melle dat ik in juli een week heb omgedoopt tot Melleweek. Mijn week stond in het teken van Melle. Mooie Melle met haar mooie man en hun nog veel mooiere, inspirerende verhaal.

-maandag-

-vrijdag-

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page