top of page
  • Amy Kouwenhoven

Prijs gewonnen

YESS! Award gewonnen met deze foto. Een lekker begin van 2021. Vorig jaar besloot ik er serieus werk van te maken. Met hulp van Marieke Zwartscholten , kwamen we tot een fine selection foto's die ik heb ingestuurd. Tot die tijd stuurde ik maar matig foto's in. Ik verschuilde me achter "geen tijd", "ik heb toch niks interessants om in te sturen" en "zie je, weer niks gewonnen, waarom zou ik nog insturen?". Daar was ik nu een beetje klaar mee, maar omdat ik nog steeds grote moeite heb om in te zien dat ik best een goeie fotograaf ben, heb ik de hulp van Marieke ingeschakeld voor een selectie.

Tegelijk zeggen de mensen om me heen: "Je hebt die erkenning toch niet nodig? Je weet toch dat je goed bent?" Ja en nee. Ik weet dat ik professioneel ben en goed werk lever, maar ik wil me ook gewoon meten met de besten. Het is ook meten waar je staat en weten dat je goed bezig bent.

En met succes! Meteen een award! Ik ben heel blij en het smaakt naar meer.


 

Over de Maters:


Alle trouwfotografen van Nederland, België en Luxemburg staan bij ons gerankschikt op kwaliteit. Elk kwartaal worden er namelijk nieuwe awards uitgereikt door een (wisselende) gerenommeerde internationale jury aan de beste, meest bijzondere en vernieuwende trouwfoto’s. Iedere trouwfotograaf kan een profiel aanmaken op onze website, maar de fotografen die de meeste awards winnen komen bovenaan de lijst te staan. De Masters of Wedding Photography is opgericht in 2014 en is sindsdien de meest gewaardeerde award in de Benelux onder professionele trouwfotografen.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page