top of page
  • Amy Kouwenhoven

Trouwen in Frankrijk


Al een lange tijd voor deze lovebirds gaan trouwen, kom ik ze tegen bij gezamenlijke vrienden, alwaar ze uitgebreid vertellen over hoe het huwelijksaanzoek in New York is verlopen. Ik durf dan alleen nog maar te hopen dat ik hun bruiloft mag fotograferen. Als ik door dit bijzondere paar 'gevraagd word', ben ik enorm vereerd.


Al ver van te voren weet ik dat ik halverwege mijn zwangerschap zal zijn van mijn derde kind als ik dit huwelijk ga schieten. Voor de zekerheid heb ik daarom Marjolein Bijpost meegevraagd als fotograaf om mij hier en daar te ondersteunen. Wat we dan nog niet weten is dat het een extreem heet weekend gaat worden in Frankrijk.


40 graden, 42 graden. Schrap zetten dus. Het gezelschap waar we in terecht komen is zo ontzettend leuk, dat we gezamenlijk de hitte een beetje kunnen vergeten en intens genieten van een prachtig weekend.


Er wordt getrouwd verderop in de kapel, gedanst in de schuur, gegeten op de binnenplaats en geborreld op het gras onder de bomen. Als klap op de vuurpijl kan ik op zondagochtend al een eerste preview laten zien van de foto's die Marjolein en ik maakten op de zaterdag. Dit in de schuur met grote houten deuren, alwaar het donker en het grote scherm recht deden aan de foto's. Veel ooo's en aaa's en aan het einde een traan. Zelfs ik moest een beetje huilen van mijn eigen foto's. De hitte, de intense beleving en mijn zwangerschap zullen daar ongetwijfeld aan hebben bijgedragen. Wat een avontuur!


171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page