top of page
IK LEG HET UIT

Werkwijze

Uit duizend fotografen heb je mij gevonden. Goed bezig! Voordat je definitief een keuze maakt voor een trouwfotograaf, wil je natuurlijk eerst weten hoe deze in het echt is. Een website kan zo mooi zijn, maar je moet wel een klik hebben met de persoon erachter. We maken een afspraak en op basis van jullie input maak ik een offerte en geven jullie aan of ik voor jullie mag werken. 

In de offerte zit ook een prijslijst van mijn albums, een checklist van alles waar jullie op de dag van je huwelijk qua fotografie nog aan kunnen denken en ik leg nog even kort uit hoe een album tot stand komt. 

In de week voordat jullie gaan trouwen bellen we nog even. Is er nog iets gewijzigd in de planning? Moet ik nog ergens rekening mee houden? Als ik het nog niet heb gekregen dan vraag ik nog een draaiboek. 

Op de dag zelf doe ik mijn ding en als ik dan nog iets wil weten dan v raag ik dat aan jullie bruidspersoneel. Geef zorgen om de fotograaf dus. 

In de week na jullie huwelijk stuur ik een online foto-impressie van jullie dag. En nog weer een paar weken later stuur ik een link naar een prachtige online omgeving met een door mij gekozen en bewerkte selectie foto's van alles wat er op jullie dag gebeurde. 

Als ik nog een trouwalbum voor jullie mag maken dan is dit ook het moment dat ik jullie nogmaals uitleg hoe dit in zijn werk gaat. 

Benader me gerust via mail, app, insta, als je na het lezen van dit alles nog vragen hebt! 

bottom of page